Lekker slapen met Viking

Wilt u optimaal genieten van een goede nachtrust? Kom dan naar Janus lekker slapen in Amsterdam! Ook voor Viking beds of Sweden.

Viking bedden zijn ontworpen en handgemaakt in het hart van Småland in Zweden, uitsluitend van Zweedse materialen. Dat heeft geleid tot bedden van ongekende kwaliteit en met een uitzonderlijk comfort.

Een Viking bed kies je met je ogen dicht

Viking bedden zijn ontworpen en handgemaakt door ambachtslieden in het hart van Småland in Zweden,uitsluitend van Zweedse materialen. Dat heeft geleid tot bedden van ongekende kwaliteit en met een uitzonderlijk comfort. We geven u dan ook met een gerust hart 25 jaar garantie op frame- en veerbreuk.

Zweeds vakmanschap, modern comfort
U bepaalt hoe uw bed van Viking beds of Sweden eruit komt te zien. Maar design is meer dan alleen de buitenkant. Dat ziet u niet alleen, maar voelt u vooral! Alle bedden zijn het eindresultaat van jarenlange ontwikkeling met de focus op comfort. Door het combineren van puur ambachtschap met nieuwe materialen, gaan Viking bedden voorbij aan het alledaagse. En u betaalt nooit meer dan nodig.

Goede nachtrust gegarandeerd
Uw nieuwe Viking bed is een investering in jaren slaapgenot. Ook bent u met een bed van Viking beds of Sweden verzekerd van topkwaliteit, prachtige ontwerpen en gedegen constructies van betrouwbare materialen. Alle bedden ondergaan een grondige inspectie en worden uitvoerig getest, voordat ze worden uitgeleverd.

Viking beds of Sweden in onze winkel
U bent van harte welkom in onze winkel voor persoonlijk slaapadvies en het Viking-assortiment.
  
© Janus Slaapkamerspeciaalzaak | 1e Const. Huygensstraat 71-73 / Overtoom 76-78 Amsterdam. T (020) 618 0120 | janus@lekker-slapen.nl