Lekker slapen met Loof

Wilt u optimaal genieten van een goede nachtrust? Kom dan naar Janus lekker slapen in Amsterdam! Ook voor Loof.

Loof staat voor meubels van hout, gemaakt van eerlijke materialen met een natuurlijke afwerking en een serene geometrie, Maar ook voor kwaliteit en tijdloze ontwerpen die u door de jaren heen zult blijven koesteren.

 

Loof: Dutch furniture

Loof staat voor Nederlandse meubels van hout, gemaakt van eerlijke materialen met een natuurlijke afwerking en een serene geometrie. Maar ook voor kwaliteit en tijdloze ontwerpen die u zult blijven koesteren. Met Loof Living en Loof Sleeping richt Loof zich op het gehele huis - van leefruimte tot slaapruimte en alles daartussenin. De verfrissende lichtheid van de meubels en de comfortabele esthetiek maakt ze relevant voor elke hoek van elke kamer.

Jong en bevlogen
Loof bestaat uit oprichter Ward van Zandvoort (1977) en het jonge en bevlogen Loof team. Zij delen een feilloos gevoel voor stijl en zijn ervan overtuigd dat u fijner woont in een mooi en persoonlijk huis. De Loof meubels hebben een pure uitstraling en tillen het comfort thuis naar een hoger plan.

Bedden met karakter
Het gebruik van lichte houtsoorten en een ronde, zachte vormentaal maakt de stijl van Loof-meubels modern en tijdloos. Deze vormentaal verraadt de achtergrond als beddenmaker; bedden zijn bij uitstek meubels waarbij comfort en uitstraling hand in hand gaan.

Loof Sleeping
De Loof Sleeping collectie draagt bij aan het creëren van een fijne en comfortabele slaapkamer. Voor Loof gaan ontwerp en functionaliteit hand in hand. Loof kiest voor eenvoud en een rustig lijnenspel, gecombineerd met duurzame materialen en zachte kleuren.

Loof in onze winkel
U bent van harte welkom in onze winkel voor persoonlijk slaapadvies en een kennismaking met het puur Nederlandse Loof-assortiment.

  
© Janus Slaapkamerspeciaalzaak | 1e Const. Huygensstraat 71-73 / Overtoom 76-78 Amsterdam. T (020) 618 0120 | janus@lekker-slapen.nl