Voordelig slapen bij Janus

Optimaal genieten van een goede nachtrust, maar niet te veel betalen? Ook dan shopt en slaapt u lekker bij Janus lekker slapen in Amsterdam! Het hele jaar vindt u bij ons aantrekkelijk geprijsde showroommodellen. En er zijn altijd voordelige acties van de grote merken. 

Hieronder een overzicht van alle actuele acties. Vraag naar de volledige voorwaarden in de winkel.

Acties bij Janus. Profiteer ervan!

Geniet van superzacht zomervoordeel deze zomer!

Bij Auping geniet u nu van superzacht zomervoordeel op alle matrassen. Want wat is het soms toch fijn om op vakantie te gaan in uw eigen bed. Om lekker de hele dag te blijven liggen en met de ramen open te genieten van de zon en de fluitende vogels. Dat is het grote voordeel van thuisblijven. Kom het voordeel ontdekken in onze winkel!

  • Evolve matrassen nu vanaf € 931 (was € 1.095)
  • Vivo matras nu vanaf € 1.356 (was € 1.595)
  • Maestro matras nu vanaf € 1.186 (was € 1.395)
  • Cresto matras nu vanaf € 931 (was € 1.095)
  • Inizio matras nu vanaf € 421 (was € 495)
  • Topmatrassen nu vanaf € 247 (was € 290)

*Het superzacht zomervoordeel is geldig t/m zondag 25 juli 2021

Zomerse korting bij TEMPUR®

Start uw unieke slaapervaring met een stijlvolle TEMPUR® One™ boxspring. Ervaar de sensatie van een koele en comfortabele nachtrust met een TEMPUR® Cool Touch matras. En geniet van optimale ondersteuning en comfort van de TEMPUR® hoofdkussens. Deze zomer: alle TEMPUR® One™ boxsprings, TEMPUR® matrassen en TEMPUR® hoofdkussens met een zomerse korting van 15%!

*Actie is geldig tot en met 12 september 2021

Ontdek EASE™ by TEMPUR®

het nieuwe TEMPUR®-matras dat eenvoudig en praktisch opgerold in een doos direct bij je voordeur wordt afgeleverd. Open de doos, rol het matras uit, laat het zijn vorm aannemen en je kunt direct genieten van het ultieme TEMPUR® gevoel.

Klik hier om EASE BY TEMPUR® te kopen

Gratis Götland zomerdekbed bij aankoop van een Viking boxspring

Maak uw zomer nóg comfortabeler met een Götland zomerdekbed. U ontvangt deze helemaal gratis bij aanschaf van een Viking-bed. Kom naar de winkel en profiteer!

*Actie is geldig tot en met zaterdag 31 juli 2021. Vraag naar de exacte voorwaarden!

Een gratis Tempur-bed? Jazeker een gratis Tempur-bed!

Omdat we zoveel mogelijk mensen kennis willen laten maken met het ultieme slaapcomfort van Tempur staat 2021 in het teken van een gratis Tempur-bed. Tot en met zondag 2 januari 2022 ontvangt u een Relax Bed hoofdbord én bedkader cadeau bij aankoop van twee eenpersoonsmatrassen of een tweepersoonsmatras en twee bedbodems van Tempur.

Vraag naar de voorwaarden. Deze actie is geldig t/m zondag 2 januari 2022.

Voor alle acties geldt: vraag naar de exacte voorwaarden in onze winkel

  
© Janus Slaapkamerspeciaalzaak | 1e Const. Huygensstraat 71-73 / Overtoom 76-78 Amsterdam. T (020) 618 0120 | janus@lekker-slapen.nl