Lekker slapen met Tjørnbo

Wilt u optimaal genieten van een goede nachtrust? Kom dan naar Janus lekker slapen in Amsterdam! Ook voor Tjørnbo. 

Al meer dan 50 jaar is het Deense Tjørnbo ontwerper, fabrikant en leverancier van massief houten meubelen. Kom Tjørnbo slaapsystemen ontdekken in onze winkel in Amsterdam.

Tjørnbo uit Denemarken

Scandinavisch slapen, dat is pas slapen in een klasse apart. Tjørnbo slaapsystemen, kasten en slaapkamers zijn ontworpen om aan uw hoogste eisen te voldoen. En dat ziet u niet alleen terug in de Tjørnbo-producten zelf, ook de mogelijkheden om flexibel te combineren en te variëren zijn eindeloos.

Scandinavisch slapen
Al meer dan 50 jaar is het Deense Tjørnbo ontwerper, fabrikant en leverancier van massief houten meubelen. De uitzonderlijke kwaliteit van Tjørnbo-slaapsystemen is het gevolg van het samengaan van traditionele ambachtelijke ervaring en de meest moderne productietechnieken. Met Tjørnbo kiest u voor Scandinavisch slapen op z'n best!

Leven van en met de natuur
Leven van en met de natuur is de slogan van Tjørnbo. Alleen traag groeiend grenen uit Noord-Scandinavië en beuk en eik uit Europa worden hier verwerkt tot de mooiste meubelen. Ook voor het kleuren en voeden van deze meubelen worden uitsluitend natuurproducten toegepast.

Tjørnbo in onze winkel
Benieuwd naar de mogelijkheden van Scandinavisch slapen volgens Tjørnbo? Bezoek onze winkel in Amsterdam voor een persoonlijk advies.

  
© Janus Slaapkamerspeciaalzaak | 1e Const. Huygensstraat 71-73 / Overtoom 76-78 Amsterdam. T (020) 618 0120 | janus@lekker-slapen.nl