Al 100 jaar een begrip in lekker slapen

Janus lekker slapen is een begrip in Amsterdam e.o. Het familiebedrijf werd begin 1900 als woninginrichter opgericht door Anton Janus. In 1982 nam de vader van de huidige eigenaren Ron en René van Engelen Janus over. 

Persoonlijk advies en uitstekende service zijn nog altijd de fundamenten van onze winkel!

Uw slaapcomfort staat bij ons centraal

Janus lekker slapen biedt 450 vierkante meter slaapoplossingen en is sinds 1967 gevestigd op de huidige locatie. Waar in het begin de nadruk vooral lag op ledikanten, staat tegenwoordig het slaapcomfort centraal. Zo kijken we nu als eerste naar het ligcomfort en een goede lighouding en ondersteuning.

Uitstekende service
Wat in al die jaren niet is veranderd, is het deskundige persoonlijke advies en de uitstekende service. Wij nemen graag uitgebreid de tijd voor u en gaan samen met u op zoek naar de meest ideale slaapoplossing voor uw specifieke siutatie

Gerenommerde merken
Bij Janus vindt u een brede selectie van mooie slaapmerken. Voor elke wens en vrijwel elke budget hebben wij een oplossing. Zo kunt u bij ons terecht voor o.a. de collecties van Auping, Tempur, Kreamat, Styldecor, Tjørnbo, Hülsta, Loof, Hasena, Polypreen, Beka en Innovation.

Kinderbedden, kinderslaapkamers en bureau's
Een goede nachtrust is ook voor kindereren belangrijk. Daarom vindt u bij ons kinderbedden en kinderslaapkamers van Lifetime en bureau's van Moll.

  
© Janus Slaapkamerspeciaalzaak | 1e Const. Huygensstraat 71-73 / Overtoom 76-78 Amsterdam. T (020) 618 0120 | janus@lekker-slapen.nl