Lekker slapen met Kreamat

Wilt u optimaal genieten van een goede nachtrust? Kom dan naar Janus lekker slapen in Amsterdam en maak kennis met Kreamat.

Kreamat is een Belgisch bedrijf dat sinds jaar en dag bekend staat om de hoge kwaliteitseisen aan de materialen van de boxsprings en matrassen. Ontdek Kreamat bij Janus.

Kreamat, het ultieme slaapcomfort

Het ultieme slaapcomfort is wetenschap, maar geen exacte. Logisch. Elk lichaam is uniek. Bouw, lengte, gewicht, wervelkolom, leeftijd, man, vrouw... Wat goed is voor u, is niet noodzakelijk geschikt voor iemand anders. Kreamat beseft dat. En ontwikkelt daarom flexibele slaapoplossingen die maximaal inspelen op uw individuele slaapbehoefte.

Uitgaan van úw lichaam
Kreamat heeft jarenlange ervaring in de ontwikkeling van matrassen, lattenbodems, boxsprings en hoofdkussens. Het menselijk lichaam vormt hierbij steevast het uitgangspunt. Het doel van deze creaties? U een goede slaaphouding en heerlijk slaapgevoel bezorgen. Dankzij optimale ondersteuning, uitgebalanceerde tegendruk én de keuze voor kwaliteitsvolle en duurzame materialen.

Slapen à la carte; meten is weten!
Keamat creëerde de 'Slapen à la Carte' boxspring die staat voor de meest individuele, natuurlijke slaaphouding. De 'Slapen à la Carte by Kreamat' boxspring is een uniek bedsysteem, waarin veringsmodules los en onafhankelijk van elkaar geplaatst worden voor schouder-, lende- en heupzone. In samenwerking met de Universiteit van Leuven ontwikkelde Kreamat het Slapen à la Carte. Via een meetsysteem in onze winkel bepalen we welke bed- en matrascombinatie het beste bij u past. Vervolgens heeft u uitgebreid de tijd om deze combinatie uit te proberen.

Ruim 50 persoonlijke slaapcombinaties
De Slapen à la Carte by Kreamat boxspring met meer dan 50 persoonlijke slaapcombinaties is een uniek concept. Iedereen kan nu slapen à la carte, volgens zijn of haar persoonlijke bouw, lengte, gewicht, geslacht en leeftijd. Net zoals iedereen zich kleedt naar zijn eigen maat en lengte. Slapen doen we echter allemaal in hetzelfde bed, ongeacht onze lichaamsbouw. Alleen in de Slapen à la Carte by Kreamat boxspring zijn de veringsmodules aanpasbaar aan ieders lichaamsbouw.

Kreamat in onze winkel
Kom naar onze winkel in Amsterdam voor een aangename kennismaking met Kreamat. We adviseren u graag!

  
© Janus Slaapkamerspeciaalzaak | 1e Const. Huygensstraat 71-73 / Overtoom 76-78 Amsterdam. T (020) 618 0120 | janus@lekker-slapen.nl