Lekker leren aan een Moll bureau

Naast lekker slapen willen kinderen natuurlijk ook lekker leren, lezen, tekenen, kleuren en werken. Een goed bureau en een lekkere bureaustoel zijn hiervoor cruciaal. Wij hebben gekozen voor Moll bureaus voor kids.

Bij Janus lekker slapen in Amsterdam vindt u de mooiste en beste Moll bureaus voor kids. En een uitgebreid advies is altijd inclusief! 

Bezoek ook onze webshop: moll-shop.nl

Moll bureaus voor kids

Gezond groeien en je vrij ontwikkelen is perfect mogelijk dankzij de ergonomische Moll bureaus en stoelen. Door de in hoogte en schuintegraad verstelbare tafels en stoelen die je dynamisch doen zitten, creëert Moll voor iedere leeftijd en lichaamsbouw gezonde speel-, leer- en werkomstandigheden.

Optimale vormgeving van kinderbureaus
Gezond groot worden: al meer dan 30 jaar houdt Moll zich bezig met de optimale vormgeving van kinderbureaus. Met Moll kiest u voor een mooi en verantwoord bureau, onschadelijke materialen voor milieu en gezondheid en gecontroleerde veiligheid dankzij het GS-keurmerk.

Gezond zitten
Moll bureaus groeien mee met uw kind: vanaf de eerste schooldag tot lang na de laatste dagen aan de hogeschool of universiteit. Door de in hoogte en schuintegraad verstelbare tafels en stoelen, wordt dynamisch zitten gestimuleerd. Zo creëert Moll voor iedere leeftijd en lichaamsbouw gezonde speel-, leer- en werkomstandigheden.

Vijf jaar garantie
Een bureau van Moll is ergonomisch en slim: het past zich aan aan de behoeften van uw kind en niet andersom. Het bureau groeit dan ook mee in vijf dimensies: in hoogte, breedte, diepte, kleur en functie. Alle Moll bureaus worden gemaakt in Duitsland volgens strenge veiligheidsnormen. Ze worden geleverd inclusief vijf jaar kwaliteits- en naleveringsgarantie.

Bezoek onze webshop : moll-shop.nl

  
© Janus Slaapkamerspeciaalzaak | 1e Const. Huygensstraat 71-73 / Overtoom 76-78 Amsterdam. T (020) 618 0120 | janus@lekker-slapen.nl