Lekker slapen met Hülsta

Wilt u optimaal genieten van een goede nachtrust? Kom dan naar Janus lekker slapen in Amsterdam! Ook voor Hülsta.

Want meubelen zijn meer dan alleen gebruiksvoorwerpen. Ze weerspiegelen de persoonlijkheid van de fabrikant en die van u. Hülsta laat u het zien bij Janus.

Wat een meubel een echt Hülsta meubel maakt

Meubelen zijn meer dan alleen gebruiksvoorwerpen. Ze weerspiegelen een persoonlijkheid - niet alleen die van de fabrikant, maar ook die van u. Hülsta-meubelen zijn een statement voor kwaliteit: made in Germany. En wel voor klanten over de hele wereld.

Tijdloze vormgeving
Voor Hülsta moet de vormgeving tijdloos en bijzonder fraai zijn - mensen moeten hun thuis inspirerend vinden. Want mode vergaat, maar wat blijft is kwalitatief hoogwaardige afwerking. Ook de productie van Hülsta wordt hierdoor geleid. Dat begint al bij de keuze van grondstoffen en gaat verder dan eersteklas service.

Now! By Hülsta
Now! By Hülsta combineert tijdloos design met milieuvriendelijke materiaalsoorten. Met overeenkomsten als kwaliteit, functionaliteit en topdesign is dit het jongste merk uit de Hülsta-familie. Oeroude technieken en eenvoudige montage gecombineerd met een aantrekkelijke prijsstelling.

Hülsta in onze winkel
Hülsta ontdekken kan in de slaapwinkel van Janus in Amsterdam. U bent er van harte welkom!

  
© Janus Slaapkamerspeciaalzaak | 1e Const. Huygensstraat 71-73 / Overtoom 76-78 Amsterdam. T (020) 618 0120 | janus@lekker-slapen.nl